OK Lliga

Taules amb reacció local

Hoquei patins.

Palafrugell 4 Lloret 4

PALAFRUGELL:Luzón, Ceschin, Figa, Ramon i Canet -equip inicial-; Aldrich, Abeal i Gelmà.LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, González, Thiel, Aguirre i Gómez -inicial-; Farré, Plaza, Noguero i Pérez.GOLS:0-1 (6’) González (fd). 0-2 (16’) González. 0-3 (30’) Thiel. 1-3 (32’) Ceschin. 2-3 (34’) Canet. 2-4 (35’) Farré. 3-4 (40’) Aldrich (p). 4-4 (45’) Abeal.ÀRBITRES:À. Tavera i I. Galán. Blaves a Ceschín, González i Aguirre.FALTES:9 del Palaf. i 8 del Lloret.

El Lloret va aconseguir un empat valuós en el derbi gironí a la pista del Palafrugell, que encara manté possibilitats de jugar la copa i que va ser capaç de reaccionar amb orgull quan perdia per 0-3 i per 2-4. Els selvatans van apel·lar al contraatac i a la capacitat golejadora de les seves joves figures Marc González i Max Thiel. González, de fet, va avançar el Lloret de falta directa. Ceschin, en canvi, no va poder batre Muñoz en una directa provocada per una blava a González. El mateix González va fer el 0-2. En el tram inicial del segon temps, Thiel, sol, va coronar una ràpida transició (0-3). Ceschin va reduir diferències i Canet, al segon pal, va rematar a la xarxa (2-3) una assistència de Ceschin confirmant la reacció. Farré la va tallar de soca-rel (2-4), però els locals van tenir fe i Aldrich i Abeal van empatar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)