Més hoquei

La nacional catalana, tant masculina com femenina, es podrà tornar a jugar aviat

La federació catalana i la federació espanyola arriben a un acord que reconeix que són d’accés directe a categoria estatal

Les lligues masculina i femenina de la primera nacional podran reprendre la competició molt aviat. La Federació Catalana de Patinatge (FCP) i la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) han arribat a un acord que reconeix que les dues competicions organitzades per la FCP són dues categories d’accés directe a competicions estatals com l’OK Lliga Plata i l’OK Lliga femenina, que organitza la RFEP, i per aquest motiu tenen la mateixa consideració que la ja existent de l’OK Lliga Bronce de la federació estatal.

Amb aquest acord, la Nacional Catalana masculina i femenina, que estaven aturades com totes les competicions catalanes des de mitjans del passat mes d’octubre, es podran reprendre aviat acollint-se a les excepcions que fa el Govern català per les de caràcter estatal, professional i internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)