OK Lliga

L’OK Lliga inicia la segona volta

Hoquei sobre patins. El Deportivo Liceo (el líder) rep l’Igualada, i el Barça (segon a tres punts) visita el Palafrugell, que a casa només ha perdut un partit, contra el Lleida, dels vuit jugats

La segona volta de l’OK Lliga arrenca aquest cap de setmana amb sis partits i dos d’ajornats. La graella de la copa encara no està resolta perquè hi ha quatre partits pendents i falten per assignar dues places i un cap de sèrie. Per clarificar la situació, la federació ha establert dues classificacions en el seu lloc web, la clàssica i la que servirà per determinar les places de copa i en la qual no s’afegiran els partits de la segona volta. Sigui com vulgui, avui el líder, el Liceo, rep l’Igualada, que viatja sense el sancionat Ton Baliu. El seu perseguidor, el Barça, visita el Palafrugell, que ha fet una gran primera volta i encara té possibilitats de jugar la copa. El conjunt de Xavi Garcia només ha perdut un partit a casa –contra el Lleida (1-2)– dels vuit jugats. També estan endollats el Girona i el Caldes, que s’enfronten a Palau en un duel titànic. Els calderins han vençut el Noia a domicili i els gironins han derrotat el Noia i el Vic en els dos últims desplaçaments. El Vendrell, per la seva banda, rep el potent Lleida en l’estrena a la banqueta de Xavier Ferrer. El jugador gallec cedit pel Reus Pablo del Río no pot debutar perquè encara està confinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)