Lliga Europea

El comitè europeu confirma Luso (Portugal) com a seu de la fase de grups i la final a 4

El comitè europeu d’hoquei sobre patins WSE-RH ha confirmat que la ciutat portuguesa de Luso, vila del municipi de Mealhada, proposada per l’Associació de Clubs Europeus (EHCA) –de la qual en formen part els 9 clubs participants–serà la seu de la primera fase de la lliga europea que es jugarà en tres grups de tres els dies 9, 10 i 11 d’abril i de la final a quatre dels dies 15 i 16 de maig.

El primer de cada grup i el millor segon accedirien a la F4, tot i que l’EHCA, l’organitzadora, denuncia que el comitè europeu no els ho ha confirmat i reivindica una segona fase intermèdia per decidir el millor segon. Tècnicament, el comitè europeu assigna l’organització a la federació portuguesa, però l’EHCA, que vol implantar una lliga europea masculina tancada el curs vinent, n’assumirà el pes, si no hi ha res de nou, encara que el WSE-RH no l’esmenti en cap dels comunicats.

El grup A el formen el Noia Freixenet, el Porto i el Barcelos. El B, l’Sporting, el Reus Miró i, l’Oliveirense. En el C hi seran el Barça, el Benfica i el Liceo. El darrer campió és l’Sporting (2019). El dia 9, el Noia Freixenet debutarà contra el Porto (14 h), el Reus s’enfrontarà a l’Sporting (17 h) i el Barça se les haurà amb el Liceo (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)