Copa

El Palau sua per desxifrar el plantejament del Cerdanyola i jugarà la final contra el Manlleu

El Generali Palau ha vençut per 4-3 el Cerdanyola en un partit molt costerut amb 4 gols d’Aina Florenza en la segona semifinal i jugarà demà (11 h) la final de copa davant del Manlleu, que ha superat el Voltregà (6-0). Les vallesanes arriben a la cita invictes en tot el curs i a la recerca del triplet ortodox –copa, lliga i lliga europea–i del seu quart títol després d’haver iniciat la temporada celebrant la reformulada lliga catalana.

El Cerdanyola, que en la lliga ja havia esgarrapat un empat a la pista del Palau (8-8) ha sortit totalment desacomplexat. Amb una teranyina defensiva perfecta ha obnubilat el Palau en atac i ha corregut el contraatac amb molt de perill. No obstant això, Florenza ha avançat les campiones d’Europa amb una bola penjada que s’ha acabat escolant en la porteria de Mariona Surós. Però l’equip de Carles Marín ha replicat amb contundència i personalitat. Gemma Solé ha empatat de penal i Joana Xicota, assistida per Adriana Gutiérrez en un contraatac a 41 segons del so de la botzina, ha avançat el Cerdanyola (1-2).

El travesser ha impedit el tercer gol del Cerdanyola quan Adriana Gutiérrez havia superat Laura Vicente en una falta directa corresponent a la desena falta d’equip del Palau ja en el segon temps (26’). El campió d’Europa ha incrementat la intensitat però sense clarividència al davant. El Cerdanyola duia nou faltes. En el 32’, Silva ha comès penal sobre Florenza. Surós ha aturat el tir de Fontdeglòria. També ha rebutjat la directa llançada per Florenza en la desena del Cerdanyola, però la mataronina ha constatat el seu instint golejador en el rebuig (2-2 en el 34’). Busquets ha llançat a fora una directa arran d’una blava al tècnic rival Carles Marín per protestar (39’). Florenza ha avançat per primer cop el Palau rematant la sortida d’una falta en un error defensiu del conjunt de Marín (3-2 en el 40’). Desfermada, la maresmenca ha clavat el 4-2 de falta directa –15a–i ha començat a sentenciar el partit. Adriana Gutiérrez ha afegit incertesa i ha reivindicat les les possibilitats del Cerdanyola marcant a la mitja volta en una ràpida transició (4-3 en el 41’). Encara afamada, Florenza ha enviat un míssil al pal en una fase incerta de partit trencat en què el Palau estava més sencer físicament i ha acabat segellant el bitllet per a la final d’una competició que encara mai no ha guanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)