Copa

El Caldes planta cara, però el Liceo passa a la final de copa

Els gallecs han guanyat per 4-1, després de sentenciar en la segona meitat

El Recam Làser Caldes ha plantat cara al Liceo en la primera semifinal, però el conjunt gallec ha guanyat per 4-1 i s’ha classificat per la final de copa, la tercera consecutiva. Els calderins s’han avançat en la primera meitat, però en els primers minuts de la segona els gallecs han donat la volta al partit i després han assegurat la victòria.

El partit s’ha iniciat amb molta intensitat per part dels dos equips i en el minut 3 Sergi Miras ha vist la targeta blava. Gerard Camps ha aturat la falta directa i els calderins han aguantat en defensa els dos minuts de superioritat dels gallecs. Amb la igualtat recuperada el Caldes s’ha avançat amb un gol de Cristian Rodríguez (0-1). L’alt ritme de partit s’ha mantingut en els següents minuts, però poc a poc els gallecs han començat a imposar-se i a tenir més clares ocasions de gol que el porter del conjunt vallesà ha aturat molt bé, i ha mantingut la mínima avantatge en el marcador fins al descans.

En els primers tres minuts de la segona part els gallecs han marcat dos gols i s’han posat per davant (2-1) amb gols de Jordi Adroher i Dava Torres. Amb els marcador a favor els gallecs han controlat el partit i han sentenciat amb els gols de Marc Grau a sis minuts del final i César Carballeira quan en faltava un per acabar. El Liceo ha disposat de 5 faltes directes i 1 penal, i no n’ha aprofitat cap. El Caldes ha vist quatre targetes blaves.