Més hoquei

El Girona guanya l’estatal aleví al superar en la final el Vila-seca per 4-2

L’Igualada perd el campionat d’Espanya juvenil contra l’Alcobendas (2-1)

El Girona ha guanyat el campionat d’Espanya aleví al superar en la final al Vila-seca per 4-2. El conjunt gironí s’ha avançat amb un 4-0 amb dos gols d’Elsa Salvañà i un de Fèlix Castañe i Lluc Crespo, mentre que el Vila-seca ha reduït la diferència en l’últim minut amb gols de Joel Mila i Nicolas Sama. Els jugadors del conjunt gironí Elsa Salvañà i Lluc Crespo han sigut els màxims anotadors del campionat, que s’ha disputat a Alcobendas, amb 12 gols cada un. En la semifinal el conjunt gironí ha guanyat al Compañia de Maria per 6-1, mentre que el Vila-seca s’ha desfet del Mieres per 9-2.

En el campionat d’Espanya juvenil, que s’ha disputat a Almeda de Osuna, l’Igualada ha sigut el subcampió al perdre la final contra l’Alcobendas per 2-1. El conjunt madrileny s’ha avançat amb un 2-0 en el primer temps i Eloi Cervera ha fet el gol de l’Igualada en la segona part. Eloi Cervera ha sigut el màxim anotador amb 9 dianes empatat amb Francisco Torres, del Liceo. En la semifinal els igualadins han derrotat el Liceo per 1-0. El Voltregà ha acabat cinquè al superar el Compostel·la per 7-3 en el partit pel cinquè i sisè lloc.