Més hoquei

Sortejats els calendaris de l’OK Lliga masculina i femenina

Començaran el 2 d’octubre i el 25 de setembre i les dues competicions tindran “play-off” pel títol

La federació espanyola ha sortejat aquesta tarda els calendaris de les dues OK lligues. La masculina (2 d’octubre-21 de juny) tindrà 14 equips i recuperarà el play-off, que jugaran els vuit millors. Baixaran tres equips, dos directament, i l’11è i el 12è jugaran un play-out. Els emparellaments de la primera jugada seran Igualada-Reus; Voltregà-Barça; Calafell-Alcoi; Girona-Caldes; Lleida-Liceo; Manlleu-Alcobenas, i Palafrugell-Noia.

L’OK Lliga femenina s’iniciarà el 25 de setembre i acabarà el 12 de juny del 2022. Es disputarà una lliga regular de 14 equips i un play-off de 8 o 4 equips depenent de l’europeu de seleccions. Baixaran els tres darrers de la lliga regular. En la primera jornada de l’OK Lliga femenina els emparellaments seran Sant Cugat-Girona; Voltregà-Igualada; Vilanova-Vila-sana; Liceo-Bigues i Riells; Las Rozas-Manlleu; Palau-Telecable, i Mataró-Cerdanyola.

També s’ha fet el sorteig de la Supercopa (11 i 12 de setembre). La primera semifinal la jugaran el Liceo i el Recam Làser Caldes i la segona el Barça i el Noia Freixenet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)