Més hoquei

L’ex portera internacional Teresa Bernadas denuncia un cas d’homofòbia en un diagnòstic mèdic

En els resultats d’una analítica constava ‘Conducta homosexual d’alt risc’

L’ex portera internacional Teresa Bernadas ha denunciat a través de les xarxes socials un cas d’homofòbia en un diagnòstic mèdic. Quan va rebre els resultats d’una analítica en l’apartat de diagnòstic posava “Conducta homosexual d’alt risc”. Teresa Bernadas, que la temporada passada es va retirar com a portera del CP Voltregà amb el que va guanyar molts títols i té tres medalles d’or mundials amb Espanya en el seu palmarès, ho ha donat a conèixer perquè no torni a passar. Ha posat una denúncia administrativa mitjançant el Servei d’Atenció a la diversitat sexual i identitats de gènere d’Osona (SAI LGTBI Osona). El cas s’ha explicat a salut i estan esperant una resposta, i es busca que hi hagi un canvi. Teresa Bernadas ha rebut molt suport a través de les xarxes socials de tot el món de l’hoquei.

Fa unes setmanes hi va haver el cas d’una jugadora de futbol del Ciudad de Múrcia en el que se li va diagnostica com a malaltia actual: Homosexualitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)