Més hoquei

El Reus Deportiu Viginias perd contra l’Oliveirense (3-4) en la Golden Cup

Els portuguesos es classifiquen pels quarts de final, i els reusencs i el Noia es jugaran la segona plaça demà

El Reus Deportiu Virginias ha perdut contra l’Oliveirense per 3-4 en el seu primer partit del grup D de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa, que s’està disputant a la Corunya. Amb aquesta victòria els portuguesos es classifiquen pels quarts de final com a primers de grup, i demà els reusencs i el Noia Freixenet es jugaran la segona plaça del grup per continuar en competició.

Els roig-i-negres s’han avançat en el primer minut, però els portuguesos han empatat en el minut tres i en el set s’han posat per davant (1-2). El Reus no ha pogut tallar el ràpid joc de l’Oliveirense, que ha dominat el primer temps i ha arribat al descans amb un 1-4 al seu favor. En l’inici de la segona meitat el Reus ha marcat un gol de falta directe i un de penal en mig minut i s’ha apropat fins el 3-4. A partir d’aquí ha buscat l’empat i ha tingut clares ocasions però els portuguesos han aguantat i s’han emportat la victòria. Pel Reus han marcat Julià (2) i Gelmà, i per l’Oliveirense Torra ha fet un gol.

En el grup C el Barcelos ha guanyat el Braga (1-7), i s’ha classificat juntament amb el Liceo pels quarts de final. Demà s’enfrontaran per decidir el primer lloc del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)