Més hoquei

El Barça passa als quarts com a primer de grup

Hoquei sobre patins. La derrota del Reus fa que avui es disputi amb el Noia la segona plaça del seu grup per continuar vius en la Golden Cup

El Barça va guanyar i es va classificar com a primer del grup B de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa, que s’està disputant a la Corunya, mentre que el Reus Deportiu Virginias va perdre i en el partit que l’enfrontarà avui al Noia Freixenet (21 h, Esport3) els dos equips catalans es jugaran la segona plaça d’accés del seu grup als quarts de final.

El conjunt blaugrana va derrotar per 4-2 un lluitador Saint Omer en el seu segon partit de la competició, i va encarrilar el triomf en la primera meitat amb un 3-0 al descans. En la segona part els francesos es van defensar bé, van aprofitat les seves ocasions i es van situar amb un ajustat 3-2. A cinc minuts del final, Pau Bargalló va anotar el gol de la tranquil·litat. Pel Barça van marcar Roca, Pascual i Bargalló (2), i pel Saint Omer, Cuenca va fer un gol.

El Reus Deportiu Virginias va ser derrotat per l’Oliveirense (3-4) en el seu primer partit del grup D. Amb aquesta victòria els portuguesos es classifiquen per als quarts de final com a primers de grup, i els reusencs i el Noia Freixenet es jugaran avui (21 h, Esport3) la segona plaça per continuar en competició. Els roig-i-negres van marcar en el primer minut de partit, però els portuguesos van empatar en el minut 3 i en el 7 ja guanyaven (1-2). L’Oliveirense va dominar en el primer temps i va arribar al descans amb un 1-4 al seu favor. En l’inici de la segona meitat el Reus va marcar un gol de falta directa i un de penal en mig minut i es va apropar fins al 3-4. A partir d’aquí va buscar l’empat i va tenir ocasions clares, però els portuguesos van aguantar i es van emportar la victòria. Pel Reus van marcar Julià (2) i Gelmà, i per l’Oliveirense Torra va fer un gol.

El Caldes s’ho juga avui

En el grup A el Porto va guanyar el Benfica per 6-7 i es va classificar com a primer de grup per als quarts. El Recam Làser Caldes s’enfrontarà avui al Benfica (16.15 h), i el que guanyi serà el segon de grup i també passarà als quarts. En el grup C el Barcelos va guanyar el Braga (1-7), i es va classificar, amb el Liceo, per als quarts. Avui s’enfronten per decidir el primer del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)