Copa

El Vila-sana, eliminat

Copa femenina. L’amfitrió cau en els penals contra el Liceo, que jugarà demà la semifinal contra el Palau, el recent campió europeu

Palau 4 Cerdanyola 2

GENERALI PALAU:L. Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Colomer –equip inicial–; Fontdeglòria, G. Vicente, Blackman i Juan.CERDANYOLA FENÍE ENERGÍA:Surós, Xicota, Figuerola, Gutiérrez i Solé –inicial–; Silva, Pera, Batlle i Castro.GOLS:0-1 (10’) Figuerola. 1-1 (17’) Florenza. 1-2 (23’) Gutiérrez. 2-2 (24’) Puigdueta. 3-2 (24’) Colomer. 4-2 (35’) Florenza.ÀRBITRES:T. Pardo i A. Barba.FALTES:11 del Palau i 11 del Cerdanyola.

Vila-sana (1) 4 D. Liceo (2) 4

VILA-SANA:Bento, Fernández, Agudo, Felamin i V. Porta –equip inicial–; Barcons, Navarrete, M. Porta i Ortega.DEPORTIVO LICEO:Caretta, Sanjurjo, Garrote, La. Yáñez i Soto –equip inicial–; Martín, Gaete i Lu. Yáñez.GOLS:0-1 (1’) Sanjurjo. 1-1 (2’) Agudo. 1-2 (15’) Soto. 1-3 (31’) Sanjurjo. 2-3 (38’) Agudo. 3-3 (39’) Agudo. 3-4 (56’) Sanjurjo. 4-4 (57’) Felamini.Penals:1-2.ÀRBITRES:E. Rivas i G. Bravo.FALTES:6 del Vila-sana i 8 del Liceo.

El Generali Palau, campió d’Europa diumenge a Gijón, no va fallar i va iniciar la copa de Lleida amb bon peu i va derrotar el Cerdanyola Feníe Energía per 4-2 en els quarts de final. El seu rival en la semifinal de demà serà el sorprenent Deportivo Liceo, que va fer fora el Vila-sana, el líder de l’OK Lliga i amfitrió, en la tanda de penals.

El Palau va haver de suar i va remuntar dos cops en el primer temps contra un rival desacomplexat. Perseverant, l’equip d’Ivan Sanz va reaccionar amb dos gols en l’últim minut del període i va sentenciar en la segona part.

Al Vila-sana, li va pesar la responsabilitat i va anar sempre a remolc contra un Deportivo Liceo alliberat de pressió i liderat per la golejadora Maria Sanjurjo (3). La reacció local, amb tres gols de Luchi Agudo i un de Felamini a 2:45 del final de la segona part de la pròrroga, va permetre a l’equip de Lluís Rodero arribar a la tanda de penals, en la qual va cedir per 1-2. La jove portera italiana del Deportivo Liceo Verónica Caretta va ser clau en la sèrie fatídica per a les catalanes.