Copa

Lluitant cap a la semifinal

Hoquei sobre patins. Copa masculina. El Reus elimina el Liceo, el campió, en la pròrroga i s’enfrontarà per un lloc en la final al Lleida, que derrota per la mínima el Calafell

Deportivo Liceo 1 Reus Virginias 4

DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Carballeira, Torres, À. Rodríguez i Di Benedetto –equip inicial–; Oruste, M. Grau, Castro, Adroher i M. Rodríguez.REUS DEPORTIU VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Julià, Rojas i Compagno –equip inicial–; Giménez, Salvat, Del Rio, Gelmà i Zapater.GOLS:0-1 (27’) Julià (f.d.). 1-1 (34’) Adroher (f.d.). 1-2 (51’) Compagno. 1-3 (57’) Julià (f.d.). 1-4 (59’) Aragonès..ÀRBITRES:J. Sánchez i M. Díaz. Blava a Compagno.FALTES:19 del Liceo i 14 del Reus.

F. Prats Lleida 4 Parlem Calafell 3

FINQUES PRATS LLEIDA:Serra, Di Benedetto, Cañellas, Selva i Badia –equip inicial–; Vives, Tomàs, Duch, Folguera i Fillat.PARLEM CALAFELL:Edo, Xaus, Escala,Casas i Miras –equip inicial–; Palau, Ferrer, Mendes, Gabarró i Solans.GOLS:1-0 (4’) Di Benedetto. 2-0 (9’) Vives. 3-0 (33’) Vives. 3-1 (34’) Xaus (f.d.). 3-2 (36’) Xaus. 3-3 (37’) Xaus. 4-3 (45’) Vives (p.).ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar.FALTES:14 del Lleida i 10 del Calafell.

El Reus Deportiu Virginias i el Finques Prats Lleida jugaran la segona semifinal de la copa masculina després de superar els quarts de final. Els roig-i-negres van deixar fora de la competició l’actual campió, el Deportivo Liceo, en la pròrroga després de guanyar per 1-4. Es va arribar al final del temps reglamentari amb empat a un gol. Els lleidatans, que són els amfitrions, van eliminar el Parlem Calafell en guanyar per 4-3 un partit que dominaven per 3-0 i que els van empatar.

El Reus va fer un gran partit en defensa, va tenir el seu porter Ballart molt inspirat i va saber aprofitar molt bé les seves ocasions de gol. Els gallecs van tenir la seva primera ocasió clara en una falta directe en el minut tres, que van desaprofitar. La primera meitat es va mantenir anivellada, es van crear poques ocasions clares de perill i es va arribar al descans sense gols. Els dos gols del temps reglamentari van arribar de falta directa per les deu faltes d’equip i primer Julià i després Adroher van situar l’1-1 amb què es va arribar al final del partit. En el primer minut de la pròrroga els roig-i-negres van avançar-se amb un gol de Compagno i els gallecs no es van recuperar. Julià va tornar a marcar de falta directa, dos de dos, i Aragonès va sentenciar amb l’1-4.

Els lleidatans van iniciar l’últim partit de quarts de final molt centrats i abans del minut deu de joc ja es van avançar en el marcador amb un 2-0 amb gols de Di Benedetto i Vives. Els amfitrions de la copa van dominar la primera meitat i van poder ampliar l’avantatge amb un penal a poc temps del descans que van desaprofitar. En els primers minuts després de la represa Vives va fer el 3-0, però a partir d’aquí el Calafell es va transformar i va reaccionar. En tres minuts Xaus va marcar tres gols, el primer de falta directa, i va empatar el partit (3-3). El Lleida es va refer i, després de desaprofitar una falta directa, Vives va marcar el 4-3 de penal a cinc minuts del final. El Calafell ho va continuar intentant, va tenir alguna ocasió i va atacar de cinc i sense porter els últims minuts, però va quedar eliminat.