Més hoquei

Pere Varias i Jordi Mellado s’incorporen al cos tècnic de la federació espanyola

Els tècnics Pere Varias (Noia Freixenet) i Jordi Mellado (Igualada Rigat) s’han incorporat al cost tècnic de les seleccions estatals d’hoquei sobre patins. La coincidència dels campionats masculí i femení a l’Argentina durant els World Skate Games 20202 –del 5 al 10 de novembre–ha provocat la reestructuració. Varias exercirà de segon de Guillem Cabestany substituint Francesc Bargalló, que ara es dedicarà exclusivament a l’equip femení com a ajudant de Ricard Muñoz. Mellado, per la seva banda, farà d’entrenador de porteres i Roger Molina exercirà aquesta funció exclusivament en l’equip masculí.

Els World Skate Games Argentina 2022, els jocs mundials de tots les disciplines del patinatge, ja tenen dates confirmades i se celebraran del 24 d’octubre al 13 de novembre. Serà la tercera edició de la convocatòria, que en les dues primeres –Nanjing 2017 i Barcelona 2019– es va anomenar World Roller Games. Les seus dels World Skate Games seran Buenos Aires i San Juan. A Barcelona, els esportistes catalans van participar en 22 metalls dels 33 obtinguts per la delegació espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)