OK Lliga

Marc Grau, nou reforç blaugrana

El davanter de Lloret arriba lliure procedent del Liceo i jugarà al Barça les dues properes temporades

El Barça i Marc Grau han arribat a un acord per a la incorporació del davanter de Lloret per a les dues properes campanyes, fins al 30 de juny del 2024. Grau, de 26 anys, arriba com a agent lliure procedent del Deportivo Liceo i reforçarà l’atac del primer equip d’hoquei patins blaugrana.

Germà del nou porter blaugrana, Carles Grau, arriba al Palau després de disputar les tres últimes temporades al Deportivo Liceo sent un dels grans golejadors de la competició, amb 70 gols a l’OK Lliga. Aquest darrer any s’ha proclamat campió de la Lliga amb el conjunt de La Corunya.

Es tracta d’un jugador que destaca pels seus recursos en la rematada i l’olfacte golejador, encara que també té una capacitat física que li permet defensar i córrer al contraatac. A nivell internacional, es va proclamar campió de l’Europeu 2021 amb la selecció espanyola.

Avui ha aprofitat la seva presentació per fer les seves primeres declaracions com a jugador del Barça: “Estic molt content de ser aquí i tinc molta il·lusió per començar aquest nou projecte i formar part d’aquest gran club. Vinc amb molta il·lusió i alegria. Espero començar i integrar-me com més aviat millor amb els meus companys i el cos tècnic”. “Qualsevol jugador d’hoquei vol arribar al Barça. És una gran oportunitat i tinc moltes ganes de començar el nou repte. Aportaré molta feina i esforç. Espero que els jugadors i el cos tècnic m’ensenyin moltes coses per millorar com a jugador i que jo pugui aportar el meu gra de sorra”, ha afegit el nou jugador blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)