Més hoquei

La selecció espanyola guanya el títol europeu sènior femení d’hoquei en línia

Derrota França per 4-3 en una ajustada i disputada final

La selecció espanyola ha guanyat el campionat d’Europa sènior femení d’hoquei en línia que s’ha disputat a Valladolid. Espanya, amb cinc jugadores d’equips catalans, ha derrotat en la final a França, actual campiona mundial, per un ajustat 4-3. La final ha estat molt disputada i ajustada i el conjunt estatal ha marcat el 4-3 a quatre minuts del final. A partit d’aquí les franceces han buscat l’empat i fins i tot han tret la portera per atacar amb superioritat, però no han pogut empatar.

En la fase de grups de cinc equips el combinat estatal va acabar primer desprès de golejar Bèlgica (11-0), Letònia (10-1), Finlàndia (10-0) i França (2-1). Els dos primers van passar a la final.

També s’han disputat a Valladolid els campionats d’Europa júnior femení, sub-18 masculí i sub-16 masculí, i en totes tres Espanya va lluitar pel títol. En júnior femení la selecció espanyola, amb cinc jugadores de clubs catalans, ha aconseguit el títol. Ha derrotat en la final a França per 3-0. Els dos combinats masculins han sigut subcampions. La selecció estatal sub-18, amb quatre jugadors d’equips catalans, ha perdre la final contra la República Txeca per 0-1, i la selecció sub-16, amb dos catalans, ha perdut també contra txèquia per 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)