OK Lliga

Sergi Llorca no pot iniciar la pretemporada i estarà quatre mesos de baixa

Pateix una luxació a l’espatlla esquerra i se l’hi ha fet una artroscòpia

El Barça ha iniciat avui la pretemporada amb la baixa de Sergi Llorca, que té una luxació a l’espatlla esquerra i ha estat sotmès, de manera satisfactòria, a una artroscòpia. El temps de baixa aproximat és de quatre mesos. Sergi Llorca no estarà disponible per disputar la Supercopa d’Espanya –la semifinal és el 2 de setembre a Olot contra el Noia–, ni en les primeres jornades de l’OK Lliga.

La resta de la plantilla entrenada per Edu Castro, amb les novetats de Carles i Marc Grau, ha realitzat les revisions mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el primer entrenament amb patins. El conjunt blaugrana està molt il·lusionat amb l’inici de la nova temporada. Durant aquesta setmana el Barça s’entrenarà en al CAR de Sant Cugat perquè el Palau Blaugrana no està disponible per motius logístics. També faran una escapada a la platja de Gavà per fer una intensa sessió de treball físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)