Més hoquei

El Reus Virginias remunta, guanya el Liceo i jugarà la final de la supercopa d’Espanya

Els roig-i-negres perdien per 2-0 al descans i han guanyat per 2-4

El Reus Deportiu Virginias s’ha classificat per la final de la supercopa d’Espanya que s’està disputant a Olot després de derrotar per 2-4 el Deportivo Liceo en la primera semifinal. Els reusencs han remuntat un marcador advers de 2-0 que els gallecs han aconseguit en la primera meitat amb gols de Dava Torres i Lluís Ricart.

En la segona part els roig-i-negres han superat el Liceo, han marcat dos gols en un minut i mig de diferència i han empatat. David Gelmà ha fet el primer, i Marc Julià, que juga a casa ja que és nascut a Olot, ha marcat el 2-2. A nou minuts del final Julià ha transformat una falta directa i quatre minuts després Francesco Compagno ha fet el 2-4 definitiu.

El rival del Reus en la lluita pel títol sortirà de la segona semifinal que enfronta al Barça i al Noia Freixenet.