OK Lliga

Derrota del Girona a casa contra el potent Noia

Hoquei patins. Litus avança els locals, però els visitants reaccionen

Girona 1 Noia 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre -equip inicial-; Sánchez, Cantero, Montilla i Ariza.NOIA FREIXENET:Roca, Salvadó, Bargalló, Mitjans i Marimon -equip inicial-; Costa, Gil, Gabarró i Ballart.GOLS:1-0 (16’) Sánchez. 1-1 (33’) Salvadó. 1-2 (40’) Costa.ÀRBITRES:O. Pérez i E. Rivas.FALTES:8 del Garatge Plana Girona i 9 del Noia Freixenet.

El Garatge Plana Girona va iniciar ahir el curs amb una derrota a casa contra el potent Noia Freixenet (1-2), un dels millors equips de la temporada passada en l’OK Lliga. L’equip de Ramon Benito va competir, es va avançar amb un gol de Litus Sánchez i va arribar a la mitja part amb avantatge (1-0). En el segon temps, però, el conjunt de Pere Varias va reaccionar i va capgirar la dinàmica, Toni Salvadó va empatar i el golejador Xavi Costa va establir l’1-2 definitiu. El Girona va buscar el gol de l’empat fins al final però no va trobar la fórmula per batre Roca.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)