Més hoquei

El Generali Palau perd la final de la supercopa contra el Telecable (0-1)

El Generali Palau, que defensava el títol, ha perdut avui a Vila-sana contra el Telecable Gijón per 0-1 la final de la segona edició de la supercopa. Tots dos equips s’havien trobat en la final de l’OK lliga i de la lliga europea en duels que sempre es van saldar amb triomf català consumat en tots dos casos a terres asturianes, però avui la teranyina defensiva del conjunt asturià i les intervencions de la portera xilena Fernanda Hidalgo han minimitzat el potencial català. El partit, molt tàctic, s’ha resolt amb un gol en el rebuig d’una directa de Marta Piquero (37’).

El Telecable ha sortit esperitat i molt agressiu i Sara Roces, la seva gran figura, ha avisat dos cops. La portera Laura Vicente, ferma, ha malbaratat les accions. El Palau ha anat millorant i el partit s’ha igualat. Aina Florenza (9’) ha robat una bola i s’ha plantat sola davant d’Hidalgo, però el seu tir ha marxat per damunt de la porteria. Una blava molt discutida de Colomer en una entrada per darrera sobre Roces, ha permès a la jugadora asturiana llançar una falta directa (16’). Vicente, molt inspirada, ha aturat la bola. A pesar de la calor que feia en aquest inici de temporada, tots dos conjunts han jugat amb una gran intensitat el primer temps i la prova és que tots dos han acabat amb set faltes.

En el segon temps, Piquero ha marcat en la desena falta d’equip del Palau, però Busquets no ha pogut replicar (42’), en la directa –desena d’equip del Telecable–que hauria donat vida a les vallesanes, que ho han intentat davant d’una defensa cada cop més tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)