Més hoquei

El Parlem Calafell perd la semifinal de la copa Continental contra el Valongo (2-3)

El Parlem Calafell ha perdut avui a Follonica la primera semifinal de la copa Continental d’hoquei sobre patins contra el Valongo per 2-3. La bola aturada ha sentenciat l’equip català, que ha fallat dues faltes directes aturades pel seu exporter Xano Edo i un penal que s’ha estavellat al pal. En canvi, el Valongo, ha fet el 2-3 en el segon temps mitjançant l’argentí Facu Navarro en una directa. El Valongo jugarà demà la final (15 h) contra el vencedor del partit que han de disputar avui dissabte a la tarda el Follonica, l’amfitrió i subcampió de l’Europe Cup, i el Trissino, el campió de la lliga italiana i de la lliga europea i teòric favorit. El Calafell ha accedit a la final a quatre en qualitat de campió de l’Europe Cup, el seu primer títol.

L’equip de Ferran López s’ha avançat amb dos gols de Martí Casas en les dues primeres accions de perill que ha generat. De fet, en els primers minuts no ha ni tan sols ensumat la bola. Però ha sabut nedar i guardar la roba a pesar de la insistència i el perill dels portuguesos, amb Navarro, Bridge i Bessa sempre amb la canya a punt, i ha clavat el 0-2. El ritme diabòlic dels lusitans, que van caure en els penals en la final de la lliga europea contra el Trissino, els ha permès empatar amb gols de Moura i d’Abreu en tan sols un minut (2-2) i s’ha arribat a la mitja part amb empat. Martí Casas ha disposat d’una directa que Edo ha aturat tot just arrencar el segon temps. També s’ha pogut avançar de penal (43’) . Però Miras ha fet ressonar el pal. En canvi, Navarro, en la desena falta d’equip del Calafell, ha establert el 2-3 definitiu. Una blava de llibre comesa sobre Casas hauria revitalitzat els penedesencs, però Edo s’ha engrandit de nou i ha endevinat l’acció de Xaus. El Calafell ha atacat sense sort amb cinc jugador de pista prescindint del porter. A tres segons del final, el Valongo ha tingut una directa –blava clara de Xaus– però Camps ha aturat l’acció de Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)