Mundial

La selecció estatal femenina lluitarà per les medalles en l’hoquei en línia dels WSG

Goleja Itàlia per 5-0 en els quarts de final del mundial i passa a la semifinal

La selecció espanyola femenina d’hoquei en línia s’ha classificat per la semifinal i lluitarà per les medalles en els World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. Espanya, ha derrotat amb comoditat Itàlia en els quarts de final del mundial per 5-0. Un gol en el minut 2 de Blanca López i dos més en menys de vint segons en el minut 8 d’Ana Sierra i Ana Domenech han situat el 3-0 al descans. En la segona meitat la selecció estatal ha continuat dominant i novament Blanca López i Alejandra Vallejo han arrodonit el resultat.

El rival del combinat estatal en la semifinal sortirà del partit que disputarà els Estats Units i Colòmbia aquesta nit (00.00 h hora catalana).