Mundial

La selecció espanyola sub-19 empata (3-3) contra Portugal després d’anivellar un 0-3

Perd en les faltes directes del final del partit i els portuguesos estarien per davant si queden empatats en la fase de grups en els WSG

La selecció espanyola sub-19 ha empatat contra Portugal (3-3) després de remuntar un 0-3 en la segona meitat el segon partit del grup dels World Skate Games que s’està disputant a l’Argentina. El conjunt portuguès ha iniciat molt encertat el partit, en el minut cinc ja guanyava per 0-2 i ha arribat al descans amb el 0-3. En la segona meitat els jugadors de Sergi Macià han anivellat el partit amb dos gols de Bruno Saavedra i un de Eloi Cervera. El combinat estatal, però ha perdut en el llançament de faltes directes del final del partit per decidir qui estarà per davant si els dos equips queden empatats a punts a la classificació al final de la fase de grups. Així no s’han de mirar les diferències de gols generals.