Mundial

Espanya inicia la defensa del títol mundial amb un triomf valuós sobre Xile (2-0)

La selecció espanyola ha iniciat la defensa del títol mundial avui al pavelló UPCN de San Juan (Argentina) amb un triomf en la fase de grups davant de la potent selecció de Xile (2-0). També en el grup A, Portugal ha apallissat França (0-8). La letalitat de la golejadora del Generali Palau Aina Florenza i la fortalesa defensiva han impulsat el conjunt de Ricard Muñoz, que demà jugarà contra Portugal. Els quatre equips del grup accedeixen al quarts de final, determinats per l’ordre de classificació en el grup combinat amb el del B, que té de pals de paller a l’Argentina, l’amfitriona i a Itàlia, que s’enfronten aquesta nit.

Xile ha dut el pes d’entrada però la perillosa Aina Florenza l’ha clavat a la primera (1-0 en el 6’). Amb diverses jugadores prou conegudes en l’OK Lliga i de molta qualitat com Cata Flores i Maca Ramos (Benfica) i la portera Fernanda Hidalgo (Telecable), la selecció xilena, bronze a Barcelona 2019 superant Itàlia en el partit per al tercer i quart llocs, ha tingut més possessió i ha generat cert perill que Laura Vicente ha resolt. El conjunt de Ricard Muñoz intentava sortir al contraatac. Espanya ha acabat el primer temps amb tres faltes i les xilenes, ben ordenades, només n’havien fet una.

Quan només s’avien consumit 21 segons del segon temps, Anna Casaramona ha aixecat i picat pel pal curt patinant per darrera de la porteria en una acció de molt de mèrit i Florenza ha rematat el rebuig d’Hidalgo (2-0). L’equip estatal, amb set catalanes a la convocatòria, ha controlat força millor el partit en el segon temps i ha fet valer la seva rotació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)