Mundial

Derrota d’Espanya contra l’Argentina en el debut en el mundial (4-2)

La selecció espanyola masculina, amb set catalans a la convocatòria, ha perdut per 4-2 contra l’Argentina, l’amfitriona, en el seu debut al coliseu Aldo Cantoni de San Juan –ple de gom a gom–en els mundial d’hoquei sobre patins, emmarcat en els World Skate Games 2022. Espanya juga avui contra Moçambic (21.30 h per Teledeporte), que ha perdut contra Angola (2-5), el segon partit del grup B. En el grup A, Portugal, la vigent campiona, li ha endossat un correctiu a la subcampiona d’Europa França (1-5), i Itàlia ha derrotat Xile per 3-8. Els vuit equips passen als quarts i els encreuaments quedaran determinats en funció de la posició. El primer de cada grup només es por trobar en la final. De moment, l’Argentina i França fan camí.

El conjunt de Guillem Cabestany, vigent campió d’Europa i tercer en el mundial de Barcelona 2019, s’ha avançat amb un gol de Toni Pérez, que ha caçat un tret exterior de Barroso. Els argentins han canviat la dinàmica abans del descans. L’exblaugrana Lucas Ordóñez ha empatat en el rebuig d’una directa llança per ell mateix blava a Dava Torres– i, un altre exblaugrana, Pablo Álvarez ha engaltat al segon pal un servei excel·lent de Nicolía. Bargalló ha empatat (2-2) de penal en el segon temps, però el gol de Lucas Ordóñez amb un tret exterior tot just en la jugada posterior ha estat clau (3-2). Altre cop Lucas Ordóñez ha arrodonit el triomf local i el seu festí particular (4-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)