Mundial

Espanya tanca la fase de grups del mundial golejant França (0-8)

Al descans guanyava per 0-4 i el seu rival en els quarts serà Colòmbia

La selecció espanyola femenina ha tancat la fase de grups del mundial de San Juan (Argentina) amb una clara victòria contra França per 0-8. El conjunt estatal ja tenia assegurada la primera posició del grup i no ha tingut cap problemes per superar al combinat francès, l’últim del grup sense puntuar. Ha sigut baixa la capitana Anna Casarramona que es va lesionar en el partit contra Portugal. En els quarts de final Espanya jugarà demà contra Colòmbia, el quart classificat de l’altre grup.

El primer gol ha arribat al 18 segons, Florenza, i el segon en el minut tres, Puigdueta. Espanya ha dominat completament i França amb prou feines podia passar del mig camp. Abans del descans Roces i Colomer han situat el marcador en el 0-4. Florenza ha marcat dos gols en l’inici de la segona meitat i en els darrers deu minuts Lolo i Piquero han completat la golejada de 0-8.