Mundial

Espanya assegura el segon lloc i jugarà els quarts contra França

Derrota Angola per 1-5 en l’últim partit de la fase de grups

La selecció espanyola masculina ha guanyat Angola per 1-5 en l’últim partit de la fase de grups del mundial de San Juan a l’Argentina, i demà s’enfrontarà a França en els quarts de final (18.30 hora catalana). El conjunt africà ha aguantat l’empenta del conjunt estatal gairebé durant tota la primera meitat, però al descans s’ha arribat amb un 1-3 i en els darrers set minuts Espanya ha sentenciat.

La selecció estatal s’ha avançat en el minut tres amb un gol de Pau Bargalló, però un minut després Angola ha empatat amb un gol de Payero. El conjunt africà ha plantat cara, ha jugat de tu a tu i ha tingut les seves ocasions. Un temps mort del seleccionador estatal Guillem Cabestany a set minut del descans ha portat tranquil·litat i Nil Roca ha marcat uns segons després i ell mateix ha fet l’1-3 a dos minuts del descans.

En la segona meitat Espanya ha buscat ampliar la diferència i ha dominat, però Angola s’ha defensat bé. No ha estat fins els darrers cinc minuts en que el conjunt estatal ha sentenciat. Ferran Font i Marc Julià han marcat amb dissets segons de diferència i han situat un clar 1-5 en el marcado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)