Europe Cup

El Voltregà, a la gran final

Hoquei sobre patins. Europe Cup. Els osonencs guanyen per 2-5 el Coutras i el Lleida queda eliminat en els penals (2-2 i 2-3) contra el Braga

US Coutras 2 Voltregà Stern M. 5

US COUTRAS:Audelin, Chiconi, Chrino, Seró i Povedano –cinc inicial–; Pérez, Joaquin Vargas, Platz i Roman.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Estrada, Eric Vargas, Burgaya, Aleix Molas i Teixidó –cinc inicial–; Alonso, Armengol, Serra, Pol Molas i Sánchez.GOLS:1-0 (10 segons) Seró. 1-1 (2’) Teixidó. 1-2 (14’) Burgaya. 1-3 (25’) Vargas. 2-3 (35’) Povedano. 2-4 (38’) Teixidó. 2-5 (38’) Teixidó, de falta directa.ÀRBITRES:P. Figueiredo i R. Torres (Portugal). Blava a Seró i Alonso.FALTES:2 Coutras i 5 Voltregà.

F. Prats Lleida (2) 2 HC Braga (3) 2

FINQUES PRATS LLEIDA:Codony, Cañellas, Selva, Folguera i Paiva –cinc inicial–; Vives, Duch, Aragonès, Badia i Deitg.HC BRAGA:Magalhaes, Trabulo, Seixas, Hugo i Mendes –cinc inicial–; G. Pereira, Sanches, Korosec, R. Pereira i Teixeira.GOLS:0-1 (49’) Mendes. 1-1 (50’) Paiva. 2-1 (52’) Paiva. 2-2 (54’) Hugo. Penals: Vives i Selva; Hugo (2) i Mendes.ÀRBITRES:F. Fronte i J. Silecchia (Itàlia). Blava a Selva.FALTES:8 del Lleida i 8 del Braga.

El Voltregà Stern Motor es va classificar de manera brillant per a la final de l’Europe Cup, i avui lluitarà pel títol contra el Braga (12.30 h). Els osonencs es van classificar al superar per 2-5 el Coutras francès en la semifinal, mentre que els portuguesos van eliminar el Finques Prats Lleida en els penals després d’una semifinal anivellada amb un 1-1 al final del partit, un 2-2 al final de la pròrroga i un 2-3 en els penals. Els lleidatans no podran lluitar pel títol en aquesta final a quatre que han organitzat al seu pavelló Onze de Setembre. Aquesta serà la tercera final que disputarà el Voltregà després de les del l’any 2000, en què va ser segon, i la del 2002, en què va guanyar el títol.

El Coutras es va avançar als deu segons de partit però el Voltregà va saber reaccionar i Gerard Teixidó va empatar un minut i mig després. Els dos equips van tenir ocasions, però van ser els osonencs els que van encarrilar el partit i amb gols de Jordi Burgaya i Eric Vargas, a un segon del descans, es va arribar amb un 1-3 a la mitja part. Els francesos es van apropar en el marcador, però dos gols més de Gerard Teixidó van sentenciar el partit (2-5).

La segona semifinal va ser molt anivellada i amb poques ocasions clares de gol, es va arribar al descans amb el 0-0 inicial i el primer gol no es va marcar fins a 1:45 del final: 0-1 per al Braga. Nuno Paiva va empatar a dos segons del final i es va arribar a la pròrroga. El mateix Nuno Paiva va fer el 2-1 pel Lleida, però l’empat dels portuguesos va portar el partit als penals. En les penes màximes van marcar Oriol Vives i Jepi Selva (2-1), però els seus companys no van poder superar al porter portuguès i el Braga es va imposar per 2-3 i va passar a la final.