Copa

El Vila-sana venç un lluitador Orkla Bigues i Riells (4-0) i jugarà la semifinal contra el Telecable

El conjunt lleidatà s’han distanciat en la segona meitat

El Vila-sana s’ha classificat per la semifinal de copa al derrotar per 4-0 l’Orkla Bigues i Riells en un partit força disputat en la primera meitat, i demà lluitarà amb el Telecable Gijón per accedir a la final. El conjunt lleidatà i l’asturià fa poc es van enfrontar en la final de la lliga europea, que es va emportar el Telecable, i la setmana vinent es veuran les cares en l’inici de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga.

Després d’un inici anivellat el Vila-sana s’ha avançat amb un gol de Luchi Agudo en el minut 9. Quatre minuts després el Bigues i Riells ha pogut empatar amb un penal, però Erika Ghirardello l’ha enviat al pal. Els dos equips han continuat creant ocasions i a un minut del descans Julieta Fernández ha transformat una falta directe amb el 2-0.

En la segona part el Bigues i Riells no ha pogut aguantar l’empenta del Vila-sana. Valentina Fernández ha anotat el 3-0 i poc després la seva germana ha fet el 4-0 de falta directe, a falta de deu minuts. Les lleidatanes han disposat d’una altre jugada a bola aturada però no l’han aprofitat.