Copa

El Generali Palau supera el Fraga i jugarà la tercera final seguida (0-2)

El Generali Palau ha superat l’Esneca Fraga per 0-2 en la primera semifinal de la copa que es juga al Joan Ortoll de Calafell i jugarà demà diumenge (16 h) la final contra el vencedor del partit entre el Vila-sana i el Telecable, la repetició de la final de la lliga europea. El Palau busca el seu primer títol en la competició en la seva quarta final. Les dues últimes edicions les va perdre contra el Martinelia Manlleu.

Aina Florenza ha fet el 0-1 a 1:49 del descans després d’un primer temps prou anivellat en què el Fraga, que dijous va eliminar l’encara vigent campió, ha plantat cara, tot i que el Palau hi ha posat més intensitat. El conjunt vallesà ha intensificat el domini i ha fet treballar de valent la portera rival Anna Ferrer en el segon temps i Berta Busquets ha encarrilat el partit marcant el 0-2 (40’). Una blava a Vinyet Flix ha permès al Palau gaudir d’una falta directa. Anna Ferrer, però, ha mantingut viu el seu equip aturant-li l’acció a Busquets, tot i que Florenza, pletòrica, ha entrat fins a dins amb empenta en diverses ocasions i ha obligat a treballar de valent a la portera del Fraga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)