Copa

El Telecable venç el Vila-sana i jugarà la final contra el Generali Palau (4-2)

El Telecable Gijón, el campió de la lliga europea, ha derrotat per 4-2 el Vila-sana en la segona semifinal de la copa que es disputa a Calafell i jugarà demà la final contra el Generali Palau, que ha superat al Fraga (0-2). El partit ha estat força més igualat que la final europea en què les asturianes es van imposar per 6-1, tot i que dissabte passat el conjunt de l’Alt Urgell va derrotar les asturianes en la lliga (4-2). Sigui com vulgui, Sara Roces (2) i Marta Piquero (2) han neutralitzat els dos gols de l’argentina del Vila-sana Julieta Fernández i han provocat la derrota de les catalanes. La final Palau-Telecable serà la repetició de la del 2016 que va guanyar l’equip asturià a Lloret de Mar.

Una blava a Lee per travar des del terra a Julieta Fernández ha permès a la jugadora argentina batre Hidalgo en la falta directa quan només s’havien consumit 1:20 (0-1). El Telecable ha reaccionat amb un gol de Piquero, que ha rematat a pler una bola morta dins del quadre (1-1 en el 6’). Tots dos conjunts han tingut oportunitats en el marc d’un partit de qualitat i alt voltatge, però, a poc a poc, l’equip asturià, amb un atac més estructurat ha generat més joc i més ocasions. El 2-1 ha arribat arran d’una blava a Agudo. Roces, l’estrella del conjunt asturià, no ha pogut batre Salvat en el primer intent en la falta directa, però ha sabut gestionar el rebuig amb sang freda (2-1 en el 22’).

Julieta Fernández ha fet embogir la nombrosa parròquia del Vila-sana amb un gran gol de contraatac, fent entrar la bola pel pal curt, tot just arrencar el segon temps (2-2 en el 28’). L’equip de l’Alt Urgell s’ha convertit en dominador del partit. Al Telecable, el gol li ha fet mal. Però a poc a poc s’ha recuperat i Sara Roces, amb un tret exterior en una ràpida transició, ha clavat el 3-2 (39’). Piquero, rendibilitzat una bola robada per Roces, ha sentenciat amb el 4-2 a 40 segons del final sola davant de Salvat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)