Copa

El Generali Palau perd la final contra el Telecable (1-3)

El Generali Palau no ha pogut trencar la malastrugança que el persegueix en la copa i ha perdut avui a Calafell la final contra el Telecable Gijón (1-3), que celebra el seu cinquè títol en la competició i que afegeix l’èxit a la lliga europea que es va endur a Lisboa en el brillant colofó de la carrera de Tasha Lee, homenatjada per la federació espanyola en el lliurament de trofeus i que, de moment, s’emporta un triplet. El Palau, que va caure en la semifinal europea davant de les asturianes, perd la tercera final seguida de copa i la quarta de la seva història (2016).

El Palau ha sortit molt intens i ha disposat de diverses oportunitats que la portera xilena Fernanda Hidalgo ha malbaratat amb molta seguretat. Fontdeglòria, Florenza, en dues ocasions i Colomer han tingut les més clares. En el 17’, penal de Busquets sobre Lee. Roces ha enviat la bola al travesser, però ella mateixa ha recollit el rebuig i ha fet el 0-1, resultat amb què es va arribar a la mitja part, tot i que Puigdueta, en el darrer minut ha tingut l’oportunitat d’empatar. El Palau tenia quatre faltes i el Telecable n’havia comès sis.

Almeida, aixecant i picant amb molta categoria, ha fet el 0-2 (36’), un gerro d’aigua freda. Un penal sobre Lee (43’) ha acabat de desfer les il·lusions de les vallesanes. L’especialista Marta Piquero ha afusellat Vicente (0-3) i ha corroborat el triomf del conjunt de Ramon Peralta –Roces ha desviat la bola al travesser a 1:21 del final–, que completa una temporada excepcional en què també va vèncer les vallesanes en la final de la supercopa. El gol de l’honor l’ha fet Florenz a a 54 segons del final.

En la minicopa, el Generali Palau s’ha endut el títol superant el Vila-sana per 6-0 en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)