Copa

No hi ha manera

Hoquei sobre patins. El Generali Palau genera, però perd contra el Telecable la tercera final de copa seguida

Generali Palau 1 Telecable 3

GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer, Blackman i Juan.TELECABLE:Hidalgo, Lee. Lolo, Piquero i Roces -equip inicial-; Almeida i Ferreira.GOLS:0-1 (17’) Roces. 0-2 (36’) Almeida. 0-3 (43’) Piquero, de penal. 1-3 (49’) Florenza.ÀRBITRES:S. Mayor i N. Morandeira. Blaves a Puigdueta i Almeida.FALTES:9 del Palau i 8 del Telecable.

El Generali Palau no va poder trencar ahir al Joan Ortoll de Calafell la malastrugança que el persegueix en la copa i va perdre la final contra el Telecable Gijón (1-3), que celebra el seu cinquè títol en la competició i que afegeix l’èxit a la lliga europea que va aconseguir a Lisboa fa quinze dies en el brillant colofó de la carrera de Tasha Lee, homenatjada ahir per la federació espanyola en el lliurament de trofeus. El Palau, que va caure en la semifinal europea contra les asturianes, perd la tercera final seguida de copa i la quarta de la seva història (2016).

L’equip d’Iván Sanz va sortir molt intens i determinat i va disposar de diverses oportunitats que la portera xilena Fernanda Hidalgo va malbaratar amb molta seguretat. Fontdeglòria, Florenza, en dues ocasions, i Colomer van tenir les més clares. En el 17’, però, penal de Busquets sobre Lee. Roces va enviar la bola al travesser, però ella mateixa va recollir el rebuig i va fer el 0-1. Puigdueta, en l’últim minut va tenir l’oportunitat d’empatar i va enviar la bola a fora. Anar per sota va ser una llosa en un partit igualat.

Almeida, aixecant i picant amb molta categoria, va fer el 0-2 (36’), una galleda d’aigua freda. Un penal sobre Lee (43’) va acabar de desfer les il·lusions vallesanes. L’especialista Marta Piquero va afusellar Vicente (0-3) i va corroborar el triomf del conjunt de Ramon Peralta –Roces va desviar la bola al travesser a 1:21 del final–, que viu una temporada excepcional. El gol de l’honor el va fer Florenza a 54 segons del final. En la minicopa, això sí, el Palau va aconseguir el títol superant el Vila-sana per 6-0.

En la lliga europea no vam ser fidels a la nostra identitat i avui hem estat sòlides però ens ha faltat definició
Iván Sanz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)