OK Lliga

L’entrenador Jordi Garcia continuarà en el Reus dues temporades més

El tècnic reusenc va arribar a la banqueta roig-i-negre l’any 2017

El tècnic Jordi Garcia ha renovat per dues temporades més pel Reus Deportiu Virginias i estarà al capdavant de l’equip fins al 30 de juny de 2025. El reusenc encadena sis temporades al capdavant del primer roig-i-negre des de la seva arribada l’estiu de 2017, i almenys, n’hi estarà vuit.

Jordi Garcia ha explicat als mitjans del club: “Ho encaro amb ambició, estic molt content. Continuaré treballant per fer cada vegada més gran aquest club”.

Amb Jordi Garcia a la banqueta, el Reus Deportiu ha guanyat una Supercopa d’Espanya (2019-20), una Lliga Catalana (2017/18) i ha estat finalista de l’OK Lliga (2021/22), la copa (2021/22) i la supercopa d’Espanya (2021/22 i 2022/23). A més, ha classificat l’equip en dues fases finals de la Lliga de campions, de les quatre que s’han celebrat oficialment pel màxim organisme europeu, des de la seva arribada com a tècnic del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)