Lliga Catalana

El Calafell venç el Lleida per 5-8 i és el primer finalista

La primera semifinal de la lliga catalana ha estat intensa i molt disputada

El Parlem Calafell s’ha classificat per la final de la 20a lliga catalana al derrotar per 5-8 el Pons Lleida. Aquesta primera semifinal ha estat molt intensa i disputada, i amb alternatives en el marcador. Al descans s’ha arribat amb un 2-3 i en la segona meitat i han hagut molt més gols. Marimón ha destacat amb tres dianes.

La primera part de la primera semifinal ha estat molt anivellada. El Lleida i el Calafell han intentat superar al rival, però cap ha imposat el seu domini. Els penedesencs s’han avançat en el minut quatre amb un gol de Marimón, però els lleidatans han donat la volta al partit amb dos gols, el primer de Duch i el segon d’Ojeda de falta directe. En els darrers deu minuts ha estat el Calafell el que ha donat la volta al marcador, primer ha empatat amb un xut creuat de Domènech, després ha desaprofitat una falta directa per targeta blava i quan s’acabava la superioritat Marimón ha marcat el 2-3 amb que s’ha arribat al descans.

Marimón ha tornat a marcar en l’inici de la segona meitat, però els gols d’Ojeda, de falta directe, i de Duch, han tornat a anivellar el partit (4-4). El Calafell s’ha sobreposat al nou empat i Domènech, Escala i Garcia han marcat tres gols en set minuts i pràcticament han sentenciat el partit (4-7). Paiva ha anotat pel Lleida, que en els últims minuts ha atacat de cinc i sense porter, però Olmos ha fett el definitiu 5-8 a porteria buida.