Més hoquei

Pensant a classificar-se per a la copa del Príncep

Hoquei patins. La primera estatal torna amb el SHUM i el Lloret al capdavant

Els equips que militen en la primera estatal tornen a la competició després de l'aturada per les festes de Nadal amb l'objectiu de classificar-se per a la copa del Príncep. Queden tres jornades per assegurar-se un dels tres primers llocs de la taula al final de la primera volta. La quarta plaça ja la té l'Areces, que serà l'organitzador el 14 i el 15 de febrer a la localitat asturiana de Grado. La part alta de la classificació és molt ajustada, amb quatre equips amb només dos punts de diferència i set en sis punts de marge. El SHUM Grupo Maestre i el Lloret Vila Esportiva van acabar l'any empatats en la primera posició amb 22 punts, i volen mantenir aquests llocs de privilegi. Els maçanetencs reben l'Areces, que està en zona de descens, mentre que els lloretencs també s'enfronten a un conjunt asturià i visiten la complicada pista del Mieres. L'Arenys de Munt i el Caldes Recam Laser els segueixen a només dos punts amb la intenció de consolidar-se en la zona alta.

En la part baixa de la taula el Vilanova, que està en zona de descens, disputa un duel directe per la salvació a casa contra el Dominicos, que és el cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)