Més hoquei

El Girona femení guanya el seu primer partit

Hoquei patins. Laura Viella va fer el gol de la victòria contra el Sant Cugat

El Girona femení va aconseguir la seva primera victòria en l'OK Lliga femenina en derrotar per un mínim 1-0 el Sant Cugat en la represa de la competició després de l'aturada per les festes de Nadal. El partit va ser molt anivellat i no es va decidir fins als darrers minuts. A quatre minuts del final les gironines van disposar d'una falta directa, que no van aprofitar, i dos minuts després Laura Viella va marcar el gol de la victòria. El conjunt gironí ha encadenat tres partits consecutius puntuant, ja que va empatar a Mataró (2-2) en la setena jornada i el mateix cap de setmana va empatar a casa contra l'Alcorcón (1-1) en partit avançat de la dotzena. Ara ha derrotat el Sant Cugat.


SANT CUGAT0


GIRONA1

GIRONA CH: Virginia Díaz, Carla Dorca, Ariadna Campistol, Elena Ruiz i Ariadna Cabezas –equip inicial–; Alba Cebhallos-Escalera, Carla Gri i Laura Viella. PHC SANT CUGAT: Cristina Elie, Carmina Tamburini, Maria Rosa Tamburini, Marta Nache i Maria Manllao –equip inicial–; Blanca Soldevila i Judit Navarro. GOL: 1-0 (38') Laura Viella. ÀRBITRE: Francisco Moreno. FALTES: 8 del Girona i 11 del Sant Cugat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)