Més hoquei

El Lloret jugarà la copa

Hoquei sobre patins. Crespo (4) va ser l'artífex d'un triomf feixuc contra el Blanes que permet als de Sucarrats acabar líders la primera volta

BLANES1


LLORET4


El Lloret Vila Esportiva es va endur ahir el derbi selvatà contra el Blanes amb quatre gols de Xavier Crespo i va segellar la classificació matemàtica per jugar la copa a la pista de l'Areces. El Lloret clou la primera volta líder de primera estatal. D'entrada, el Blanes va inquietar els locals amb un gol de Cantero. En el minut 8, el mateix Cantero hauria pogut fer el segon de penal. El Lloret va respondre mitjançant Crespo, que va transformar un penal. Carbó va disposar d'una directa per als locals (29') que no va transformar. Crespo també va fallar un penal (37') però un minut després va fer el 2-1. Carbó hauria pogut sentenciar de falta directa (43') i el visitant Cantero va tenir també una directa (44'). Crespo va tallar qualsevol reacció amb dos gols més.

LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Crespo, Carbó, Marc Grau i Plaza -equip inicial-; Àlex Grau i Sulé. BLANES: Ortega, Cantero, Llinàs, Carmona i Aguirre -equip inicial-; Kimi i Gallart. GOLS: 0-1 (5') Cantero. 1-1 (19') Crespo, de penal. 2-1 (38') Crespo, 3-1 (46') Crespo. 4-1 (49') Crespo. ÀRBITRES: Picó i León. Vermella al tècnic del Blanes Santi Pons. Blava a Carmona, del Blanes. . FALTES: 11 el Lloret i 11 el Blanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)