Més hoquei

El campió evita els favorits

La copa. El Vendrell, que ha guanyat els dos últims títols, debutarà a quarts contra el Vic. El Barça s'enfronta a l'Alcoi, el Reus i el Voltregà repeteixen i destaca el derbi gallec

El campió de les dues darreres edicions de la copa, el Moritz Vendrell, va evitar enfrontar-se en els quarts de final als dos grans favorits, el FC Barcelona i el HC Liceo, en el sorteig que es va fer ahir a l'Ajuntament de Blanes. Aquests emparellaments eren factibles, ja que els penedesencs no eren caps de sèrie després d'haver patit per classificar-se. Finalment, el seu primer rival serà el CP Vic. En aquesta part del quadre del partits que es jugaran el primer dia (26 de febrer), també hi ha un interessant derbi gallec entre el HC Liceo i l'Hockey Global Cerceda. Pel divendres 27 està previst l'enfrontament entre el Reus Deportiu i el CP Voltregà, que serà una repetició del partit de quarts que ja va enfrontar els mateixos protagonistes en l'edició de l'any passat. El FC Barcelona i l'Enrile PAS Alcoi tancaran els quarts de final de la segona jornada. El dissabte 28 es jugaran les semifinals i el diumenge 1 de març, la gran final. Els horaris dels partits es decidiran els propers dies en funció de les necessitats televisives... El sorteig que es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament de Blanes va comptar amb la presència del president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, el president del Comitè Nacional d'Hoquei Sobre Patins, Lluís Ferrer, i l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, que van ser els encarregats d'emparellar els equips. També hi van ser presents els entrenadors i un jugadors dels diferents equips participants. Només van faltar a la cita representants dels dos equips gallecs.

L'alcalde, Josep Marigó, va expressar durant l'acte la seva satisfacció per tornar a ser la seu de la copa, després d'haver-la organitzat l'any 2011. “Com a ciutat turística i esportiva estem encantats d'acollir aquesta competició de primer nivell. Esperem que sigui una copa renyida”, va manifestar. Carmelo Paniagua va donar les gràcies a l'alcalde per les facilitats que havien trobat i es va reiterar en el que sempre ha dit de la copa: “Torno a dir que aquest és el millor torneig del món que existeix. És d'eliminatòria directa i sempre hi ha sorpreses. Seran quatre dies d'esport intens i competició atractiva”.

ELS PROTAGONISTES

És un rival complicat però l'afrontem amb tota la il·lusió. Intentarem guanyar la copa
Carles Grau
PORTER DEL vIC

CLARS ASPIRANTS

Portant aquest escut has de donar el millor i aspirar al títol. L'Alcoi ha fet mèrits per ser aquí
Marc Torra
JUGADOR DEL BARÇA
Tornar a repetir és un repte complicat. Cada any els equips canvien i els jugadors, també
Guillem Fox
PORTER DEL VENDRELL
Són uns quarts bonics i esperem fer gaudir la gent un altre cop
Roger Molina
PORTER DEL REUS
Valorem molt positivament tornar a la copa. L'objectiu és competir durant els 50 minuts
Xavier Armengol
JUGADOR DEL VOLTREGÀ
Ens ha tocat el pitjor rival. Ningú esperava que estiguéssim a la copa i hi som. Per què no poden passar?
David Aguilar
JUGADOR DE l'alcoi
El Barça i el Liceo, que dominen l'Ok Lliga, surten com als aspirants més clars a guanyar el torneig de les sorpreses
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)