El Vic es manté fort a casa i és superior al Calafell

OK Lliga. No ha perdut cap dels deu partits que ha jugat al seu pavelló

CALAFELL1

VIC5

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Presas, Burgaya, Font i Torres. CAFÉ CREM CALAFELL TOT L'ANY: Arellano, Romeu, Gabarra, Gerard Vergés i Galbas –equip inicial–; Marc Vergés, Rosa, Pàmies i Palau. GOLS: 1-0 (10') Ordeig, de penal. 2-0 (13') Titi Roca. 3-0 (27') Torres. 3-1 (33') Rosa. 4-1 (33') Presas. 5-1 (49') Burgaya. ÀRBITRES: J. Gómez i Saldoval. FALTES: 12 del Vic i 9 del Calafell. COMENTARI: el Vic va derrotar fàcilment el Calafell en el partit que tancava la 20a jornada de l'OK Lliga, i segueix invicte al seu pavelló en els deu partits que hi ha disputat. Els penedesencs no van trencar la ratxa negativa i ja fa set partits que no guanyen, tot i que els darrers quatre han estat contra els grans de la lliga. Els osonencs van sortir molt centrats i es van posar en avantatge ràpidament. Ordeig va transformar un penal protestat pels visitants i Titi Roca va fer el 2-0 tres minuts després. Els locals van tenir ocasions i, fins i tot, van desaprofitar un penal en aquesta primera meitat. En els primers minuts de la segona part, els osonencs van ampliar el marge amb un gol de Torres. El Calafell, al qual li va costar superar la bona defensa local, va marcar gràcies a Rosa, que feia poc havia desaprofitat un penal. Uns segons després, però, Presas va situar el 4-1 en el marcador i va trencar les poques esperances que tenien els visitants d'intentar entrar de nou en el partit. El Vic estava dominant completament el matx i el Calafell desaprofitava les poques ocasions de perill que tenia, com una falta directa. A un minut i mig del final, Burgaya va completar la golejada marcant el 5-1.