Més hoquei

El Lloret jugarà la final

Copa Princesa. Lluitarà pel títol aquest migdia contra l'Arenys de Munt (12.30 h)

LLORET6


ARECES5


El Lloret Vila Esportiva es va classificar per a la final de la copa Princesa després de vèncer en la segona semifinal l'Areces, el conjunt amfitrió, per un ajustat 5-6. Els selvatans disputaran la final contra el CE Arenys de Munt, que va guanyar l'altre semifinal per 4-5 contra el Caldes Recam Láser. El títol es decidirà a partir de dos quarts d'una del migdia.

Tot i el resultat final ajustat, els selvatans es van avançar en el marcador en els primers minuts i van arribar al descans amb un 0-2 a favor seu. En la segona meitat, els asturians es van apropar en el marcador, però cada cop que marcaven els lloretencs reaccionaven i es van distanciar fins al 2-6 a cinc minuts del final. En els darrers tres minuts l'Areces va buscar un millor resultat i va anar de cara a gol, fins a reduir el marcador a l'ajustat 5-6 final. El darrer gol va arribar a 25 segons de la fi i els lloretencs no van patir.

CP ARECES: Candanedo, Vallina, Javier González, Bernardo i Aspra –equip inicial–, Aitor Fernández, Sergio García, Rico, Daniel Rodríguez i Prada. LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, X. Crespo, Carbó, Plaza i V. Crespo –inicial–; M. Grau, À. Grau, Sulé i Perarnau. GOLS: 0-1 (3') Carbó. 0-2 (8') X. Crespo. 1-2 (28') Bernardo. 1-3 (30') Plaza. 1-4 (33') Sulé (f.d.). 2-4 (44') Vallina. 2-5 (44') X. Crespo. 2-6 (45') Sulé. 3-6 (47') Aspra (p.). 4-6 (49') Aspra. 5-6 (50') Aspra. ÀRBITRES: Pico i Saenz. Van mostrar targeta blava a Aspra. FALTES: 15 de l'Areces i 9 del Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)