Més hoquei

El Lloret, cau en els penals

Copa Princesa. Els lloretencs van tenir el títol a tocar però al final se'l va emportar l'Arenys de Munt que va estar més encertat en les penes màximes

ARENYS MT4 (2)


LLORET4 (1)


El Lloret Vila Esportiva es va quedar sense el títol de la copa Princesa, tot i que hi va estar molt a prop en la pròrroga. Els selvatans van perdre en els penals contra l'Arenys de Munt, que va estar més encertat, després d'un partit molt anivellat i amb alternatives en el joc i en el marcador.

Els lloretencs van iniciar bé el partit i, en el minut dos, un xut llunyà de Plaza va significar l'1-0. Aquest gol va condicionar la primera meitat, ja que el Lloret la va dominar i va imposar el seu ritme. En l'inici de la segona part, les coses es van mantenir igual i els lloretencs van incrementar el seu avantatge amb un gol de Víctor Crespo. En els darrers deu minuts de la final, el partit es va tornar boig i els arenyencs van marcar tres gols en tres minuts i es van posar per davant (2-3). El Lloret no es va rendir i, novament, Plaza i Víctor Crespo van marcar i es van tornar a dominar. A 45 segons de la fi, però, els arenyencs van marcar de penal i van forçar la pròrroga. En el temps suplementari, el Lloret va estar a punt de fer el gol d'or, però dues rematades van anar al pal. En els penals, l'Arenys de Munt va estar més encertat i en va transformar dos, mentre que pel Lloret només va marcar Xavi Crespo i el títol es va escapar.

LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Plaza, Carbó, Victor Crespo i Xavi Crespo –inicial–, Àlex Grau, Sulé i Marc Grau. CE ARENYS DE MUNT: Ballart, Daumal, Aguilar, Illa i Gallardo –inicial–; Verdura i Cusachs. GOLS: 1-0 (2') Plaza. 2-0 (31') Víctor Crespo, de penal. 2-1 (39') Aguilar, de falta directa. 2-2 (42') Aguilar. 2-3 (43') Gallardo. 3-3 (47') Plaza. 4-3 (48') Víctor Crespo, de falta directa. 4-4 (50') Daumal, de penal. Penals: Aguilar 0-1. Roca 0-2 i Xavi Crespo 1-2. ÀRBITRES: Picó i J. Sánchez. Targeta blava a Sulé i Xavi Crespo. FALTES: 14 del Lloret i 18 de l'Arenys de Munt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)