OK Lliga

Ho resol en el tram final

Ok Lliga. El Vendrell va haver de treballar molt per derrotar a un Mataró que va anar a totes i sempre va estar dins del partit

MATARÓ1

VENDRELL3

El Moritz Vendrell va derrotar el Mis Ibérica Mataró en un partit anivellat i en què va haver de treballar molt per sumar els tres punts. Els maresmencs van anar a totes des del primer a l'últim minut del partit i sempre es van mantenir dins del partit amb possibilitats de lluitar per aconseguir algun punt. En la primera meitat, cada equip va disposar d'un penal per inaugurar el marcador, però no van aconseguir marcar. El ritme de joc era molt alt i els porters tenien bones actuacions. En el minut quinze de joc, els locals es van avançar, però no van aconseguir imposar-se i els mataronins van tenir ocasions per empatar. A vuit minuts del final, el Vendrell va fer el segon gol, però, uns minuts després, els mataronins van marcar de falta directa i van tornar l'emoció a la pista. Jordi Ferrer, a dos minuts del final, va sentenciar amb el 3-1.

MORITZ VENDRELL: Fox, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Miras –equip inicial–; Lluís Ferrer, David Martínez, Cid i Xus Fernández. MIS IBÉRICA MATARÓ: Esteve, Mangas, Marc Povedano, Florenza i Casas –equip inicial–; Serra, Oliana, Pujol, Castellví i Aceituno. GOLS: 1-0 (15') Mitjans. 2-0 (42') Lluís Ferrer. 2-1 (44') Marc Povedano, de falta directa. 3-1 (48') Jordi Ferrer. ÀRBITRES: Galán i de la Hera. FALTES: 13 del Vendrell i 11 del Mataró.