Més hoquei

Patiment fins a l'últim segon

La copa. El Barça va inaugurar el marcador al cap de tres segons de joc, però l'Alcoi li va plantar cara, va tenir les seves ocasions i el passi a la semifinal no va ser clar fins al final

ALCOI2

BARÇA3

Pocs es podien imaginar que després que el Barça inaugurés el marcador en el tercer segon del partit, patiria tant per classificar-se per a la semifinal. Els blaugrana mai no van poder agafar un avantatge clar en el marcador i l'Alcoi sempre va estar dins del partit, amb ganes de lluitar per la classificació. El 3-1 a dos minuts del final va semblar que arreglava les coses, però els alcoians van marcar a 25 segons de la fi i a 19 van treure el porter i amb cinc homes de pista van intentar empatar.

Només havien passat tres segons de partit quan el Barça va inaugurar el marcador. Els blaugrana –ahir anaven vestits de taronja– van fer el servei inicial, Marc Gual va fer una passada a Pablo Álvarez i el golejador de l'equip va fer l'1-0. Va ser un cop dur per a l'Alcoi, però es van saber recuperar i no van deixar que el Barça els rematés amb un altre gol molt seguit. Al contrari, van anar a buscar la porteria contrària i van empatar. Pere Cañellas va marcar l'1-1 en un rebuig en el minut 7 i tot va començar de nou. El Barça tenia ganes d'anar davant en el marcador i només va trigar dos minuts a tornar a situar-se davant, gràcies a Matías Pascual. Els homes de Ricard Muñoz van tenir més ocasions per ampliar la diferència en aquesta primera meitat, però els va faltar encert en la darrera rematada. Els blaugrana d'Alcoi –els alcoians portaven ahir aquests colors– van intentar tornar a anivellar el partit durant uns minuts, però a poc a poc els blaugrana de Barcelona van dominar molt més amb la intenció d'arribar al descans amb més avantatge. El conjunt de Diego Mir volia continuar dins del partit quan ja s'hagués consumit el primer temps i ho va aconseguir.

En la segona meitat els dos equips van disposar d'una falta directa per les deu faltes del rival, primer els alcoians, però no van poder superar els respectius porters. El Barça semblava col·lapsat en atac i l'Alcoi buscava el contraatac. A dos minuts de la fi, Sergi Panadero va fer el 3-1. L'Alcoi no es va rendir i va continuar buscant el gol, que va arribar a 25 segons del final gràcies a Ferran Formatjé. Quan faltaven 19 segons els alcoians van treure el seu porter i amb cinc homes de pista van buscar l'empat, però no va arribar.

PROTAGONISTES

FC BARCELONA: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Álvarez i Panadero –equip inicial–; Torra, Reinaldo, Barroso i Marín. ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Aguilar i Figa –equip inicial–; Candanedo i Arché. GOLS: 1-0 (3 segons) Álvarez. 1-1 (7') Cañellas. 2-1 (9') Pascual. 3-1 (48') Panadero. 3-2 (50') Formatjé. ÀRBITRES: Rubén Fernández i Ángel Tavera. FALTES: 12 del Barça i 11 de l'Alcoi
Ens hem encallat en el joc. Ens ha costat molt i hem patit. No hem tingut bones sensacions
Sergi Panadero
JUGADOR DEL BARÇa
Me'n vaig amb bones sensacions. El gol ens ha desmuntat el plantejament però hem reaccionat