Més hoquei

El Voltregà marca el ritme

La copa. El conjunt osonenc, que sempre va anar davant, va controlar el partit i va evitar en la mesura del possible els atacs del Reus. Avui jugarà la segona semifinal amb el Barça

VOLTREGÀ4

REUS2

El Voltregà es va classificar brillantment per a la segona semifinal després de superar un treballador Reus Deportiu en un partit molt disputat. Els de Sant Hipòlit, que es van avançar en el marcador i sempre van anar davant, s'enfrontaran al Barça per aconseguir un lloc en la final. El conjunt blanc-i-blau ja va derrotar els blaugrana en la lliga aquesta temporada, l'únic que ho ha aconseguit.

Els de Sant Hipòlit van sortir molt motivats, van disposar de les primeres ocasions i Àlex Rodríguez va fer avançar el seu equip en el minut 2. El Reus es veia superat repetidament i el mateix jugador –molt actiu– va disposar d'un parell d'ocasions més. El Voltregà jugava amb velocitat i un contraatac d'Armengol i una passada a Eric Vargas van significar el 0-2. Ràpidament el tècnic del Reus, Alejandro Domínguez, va demanar temps mort i va fer dos canvis. Amb l'entrada de Jepi Selva i Xavier Rubio l'equip va millorar i els roig-i-negres van començar a tenir millors ocasions i a dominar més la bola. L'equip de Ricard Ares va començar a patir en defensa. Després d'un temps mort que va demanar per intentar reorganitzar el conjunt blanc-i-blau, es va xiular un penal a favor del Reus. Marc Coy el va xutar i Roger Torelló el va aturar, però en la segona rematada va arribar el primer gol delReus. Amb l'1-2 els roig-i-negres van continuar insistint en atac sense èxit. En els darrers minuts abans del descans el joc va tornar a ser ràpid, els dos equips van tenir ocasions però els porters van saber refusar el perill.

El Reus va sortir molt actiu en la segona meitat i va tenir un parell d'ocasions. Però cinc minuts després de la represa Dani Rodríguez va fer l'1-3. El mateix jugador va disposar d'una falta directa un minut després, però el porter reusenc Roger Molina la va aturar. En els minuts v va ser el torn del Reus: primer Jepi Selva va fer el 2-3 i tot seguit va disposar d'un penal que no va transformar. En canvi, Eric Vargas va resoldre molt bé una bola solta dins l'àrea (2-4). Els reusencs van estar uns minuts descentrats i van protestar per les decisions arbitrals. Però en els darrers minuts van saber tornar a entrar en el partit i van disposar d'ocasions, ja que no es van rendir en cap moment. Jepi Selva va enviar una bola al travesser (48') i Marc Coy va disposar d'una directa (49'), va enviar fora el primer xut i els àrbitres l'hi van fer repetir, i el segon intent va ser aturat pel porter del Voltregà, Roger Torelló.

PROTAGONISTES

REUS DEPORTIU: Molina, Salvat, Costa, Platero i Ollé –equip inicial–; Rubio, Selva i Coy. CP VOLTREGÀ: Torelló, Vargas, Àlex Rodríguez, Dani Rodríguez i Armengol –equip inicial–; Gómez, Anguita i Grau. GOLS: 0-1 (2') Àlex Rodríguez. 0-2 (8') Vargas. 1-2 (16') Coy. 1-3 (30') Dani Rodríguez. 2-3 (35') Selva. 2-4 (38') Vargas. ÀRBITRES: Josep Gómez i Alberto Veiga. Van mostrar targeta blava a Coy. FALTES: 16 del Reus i 11 del Voltregà.

LA DADA

Hem estat superiors en atac. Ells, amb menys, han aconseguit la victòria. El 0-2 ens ha fet molt de mal
Roger Molina
PORTER DEL REUS
Hem tingut molt de caràcter i hem sabut patir. Hem estat molt bé en defensa i el 0-2 ens ha ajudat
Ricard Ares
TÈCNIC DEL VOLTREGÀ
Les dues primeres errades han marcat el partit. Fa mal perquè hem fet un bon partit
Alejandro Domínguez
TÈCNIC DEL REUS
Hem treballat bé el partit. Torelló ha estat clau, però la nostra afició ha estat espectacular