OK Lliga

El Reus perd i cedeix el quart lloc

OK Lliga. Els roig-i-negres sempre van anar al darrere i el Cerceda es va assegurar jugar a Europa

REUS6


CERCEDA9


El Reus Deportiu va perdre en la seva visita a la pista del Cerceda, una de les més complicades, i va cedir la quarta posició de l'OK Lliga. Aquesta plaça dóna dret a disputar lliga europea la propera temporada i els roig-i-negres i el Vendrell mantenen una lluita aferrissada per ocupar-la al final de la competició. Amb els resultats d'aquest cap de setmana el Vendrell ha pujat al quart lloc amb dos punts d'avantatge. Amb aquesta victòria el Cerceda s'ha assegurat tornar a disputar per segona temporada consecutiva la copa de la CERS, i a més ha entrat en la lluita per la quarta posició, ja que s'ha situat a un sol punt del Reus.

El conjunt gallec sabia que s'hi jugava molt, va sortir a buscar la victòria i va situar-se amb un 2-0 en els primers minuts. Els roig-i-negres mai van poder anivellar el partit i sempre van haver d'anar a remolc en el resultat. Al descans estaven amb un 4-2 en contra i en la segona meitat van arribar a perdre per 7-2. Payero va fer quatre gols pel Cerceda, i els quatre que va marcar Platero pels reusencs no van servir per poder puntuar.

HOCKEY GLOBAL CERCEDA: Martín Rodríguez, Grasas, Fariza, Payero i Martiñám –equip inicial–; Pablo Fernández, Gonzalo Pérez, Peli Fernández, Togores i Domínguez. REUS DEPORTIU: Molina, Rubio, Costa, Platero i Coy –equip inicial–; Salvat, Ollé, Pujol i Velasco. GOLS: 1-0 (8') Payero. 2-0 (11') Martiñán. 2-1 (11') Platero. 3-1 (14') Fariza. 3-2 (18') Costa. 4-2 (19') Payero, de falta directa. 5-2 (29') Grasas. 6-2 (32') Payero. 7-2 (36') Gonzalo Pérez. 7-3 (39') Platero, de penal. 8-3 (41') Togores. 8-4 (45') Platero. 8-5 (46') Rubio. 8-6 (47') Platero. 9-6 (49') Payero, de falta directa. ÀRBITRES: Ribó i Burgos. Van mostrar targeta blava a Gonzalo Pérez, Salvat, Costa i Platero. FALTES: 15 del Cerceda i 17 del Reus.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)