Més hoquei

El Lloret torna a l'OK Lliga

Hoquei sobre patins. Depenia d'ell mateix i va aconseguir la victòria contra el Mieres (4-1). Els asturians van fer el primer gol, però la reacció selvatana va ser fulgurant en el segon temps

La propera (16-05-15)

Lloret-SHUM; Mieres-Blanes; Caldes-Dominicos; Vilanova-Sant Feliu; Arenys Munt-Sant Cugat; Burguillos-Barça B; Alcobendas-Areces.

El Lloret va aconseguir ahir l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei sobre patins espanyol després de la victòria contra el Mieres (4-1) en l'antepenúltima jornada de la primera estatal. L'equip selvatà depenia d'ell mateix per assegurar-se l'ascens a l'OK Lliga –en la prèvia publicada ahir per aquest diari es deia, erròniament, que també necessitava una derrota del Caldes–, i en feia prou amb un empat per fer-lo realitat. Els de Manel Barceló tornaran a l'elit espanyol, un any després d'haver-lo abandonat, amb un projecte basat en els joves jugadors de la casa, que ahir, juntament amb els gairebé 400 aficionats que van veure el partit, van celebrar especialment aquest ascens.

I això que el partit no va començar gens bé. Els primers minuts van ser gairebé calcats als que es van jugar en l'enfrontament de la primera volta a Mieres. Els asturians van començar dominant i van disposar de les primeres ocasions clares de gol. En el minut 8, el porter Serra va haver d'aturar un penal a Peralt, però només uns segons després va arribar el primer gol del Mieres, després d'un ràpid contraatac culminat per Quintanal.

Al Lloret li costava trenar un bon joc. El tècnic local va demanar temps mort i va fer entrar Grau abans del descans, que va revolucionar el joc del Lloret amb un gol fenomenal des del seu propi camp que el porter visitant ni va veure passar. El Lloret va sortir en el segon temps amb un altre aire. En feia prou amb l'empat per segellar l'ascens, però a poc a poc es va fer l'amo i senyor de la pista i va sentenciar amb tres gols en poc més de cinc minuts. La victòria, a més de certificar l'ascens, el deixa líder de la categoria, amb tres punts més que el SHUM, que és el segon classificat i que també pot assolir l'ascens la propera jornada.

CH LLORET (4): Serra, Carbó, Àlex Grau, Plaza, Víctor Crespo –inicial–; Xavi Crespo, Marc Grau i Sulé. CP MIERES (1): Aguilar, Isla, Gómez, González, Quintanal –inicial–; Peralta, López i Rey. GOLS: 0-1 (9') Quintanal. 1-1 (24') Grau. 2-1 (32') Plaza. 3-1 (36') Sulé. 4-1 (38') Crespo, de penal. ÀRBITRES: Francisco Moreno i Josep León. Blava a Cresp.
BLANES (1): Bellido, Ribot, Coll, Cantero, Llinàs, Aguirre, Carmona i Ortega CALDES (3): Villena, Molera, Rovira, Esteo, Alexandre Ascensi, Urbano, Roger Ascensi, Garcia i Campor. GOLS: 0-1 (24') Urbano. 0-2 (30') Urbano. 0-3 (47') Rovira. 1-3 (48') Carmona. ÀRBITRES: Carlos José Bifet i Artur Pedros.

El Blanes cau contra el Caldes

El Caldes va treure tres punts molt valuosos en la seva visita al Blanes (1-3) que li permeten acabar la jornada tercer i continuar somiant en l'ascens a l'OK Lliga. Jordi Urbano, amb un gol en l'últim minut del primer temps, va avançar l'equip caldenc i va posar, també, el 0-2 pocs minuts després de la represa del partit. Rovira va segellar la victòria quan faltaven tres minuts per al final, i un minut després Carmona va aconseguir l'únic gol del Blanes.