Més hoquei

El SHUM pujarà a l'OK Lliga si guanya el derbi

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs visiten el Lloret, que intentarà assegurar-se la primera posició de la primera estatal

El SHUM Grupo Maestre pot aconseguir aquesta nit (20.30 h) l'ascens a l'OK Lliga si venç en la visita a la pista del Lloret Vila Esportiva en el derbi selvatà. Quan falten dues jornades per al final de la primera estatal –sis punts en joc–, els maçanetencs tenen cinc punts de marge sobre l'Arenys de Munt, el quart, i tres respecte al Caldes, el tercer. Si el SHUM empata o perd, s'haurà d'esperar a demà per veure què fan l'Arenys de Munt i el Caldes en els seus partits contra el Sant Cugat –en la zona mitjana de la taula–, i el Dominicos, que ja ha baixat, respectivament. En cas de no aconseguir l'ascens en aquesta jornada, els maçanetencs tindran una altra oportunitat a casa davant la seva afició en l'última jornada, en què rebran l'Alcobendas, un equip que és a la meitat de la taula.

El partit d'avui a la pista del Lloret no serà gens fàcil per al SHUM. Es tracta d'un derbi selvatà amb la tradicional rivalitat entre els dos conjunts. El Lloret també voldrà celebrar el seu recent ascens a l'OK Lliga davant la seva afició amb una victòria, i, a més, un triomf li assegurarà el primer lloc de la segona categoria estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)