Més hoquei

El Blanes, sense recursos, és golejat a Mieres

Hoquei sobre patins. L'equip, ja salvat, va viatjar amb només sis jugadors disponibles i ho va pagar car, sobretot en la primera part

BLANES4

MIERES8

El Blanes va viatjar a Mieres amb només quatre jugadors de pista i dos porters. Lògicament, l'equip se'n va ressentir i el Mieres ho va aprofitar per fer una de les seves millors actuacions a casa. Cap dels dos equips s'hi jugava res, ja que tots dos ja s'havien assegurat la permanència a la categoria en les jornades anteriors. Quan els locals, abans del descans, manaven 6-1 hi havia perill que els selvatans sortissin escaldats. En el segon temps, però, els de casa van jugar més relaxats.

Amb aquesta derrota el Blanes va encadenar la tercera derrota seguida i el quart partit sense guanyar.

CP MIERES: JAguilar, Peralta, Isla, López, González, Gómez, Monje, Quintala, Villamil i Martínez. BLANES HCF: Daniel, Ribot, Coll, Cantero, Llinàs i Ortega. GOLS: 1-0 (1') Quintanal. 1-1 (6') Llinàs. 2-1 (7' ) Isla. 3-1 (9') González.. 4-1 (15') Peralta. 5-1 (16') Monje. 6-1 (19') López. 6-2 (21') Cantero. 7-2 (32') Villamil, de penal. 7-3 (37') Cantero, de penal. 8-3 (43') González. 8-4 (48') Llinàs.. ÀRBITRES: Hidalgo i Leon. FALTES: 10 del Mieres i 12 del Blanes.