Més hoquei

Majoria a Rosario

Hoquei sobre patins en línia. La selecció espanyola femenina, amb cinc catalanes, i la júnior masculina, amb sis, juguen el mundial

L'hoquei sobre patins en línia compta també amb una àmplia representació de jugadors catalans en les seleccions espanyoles que aquesta setmana i la vinent juguen a Rosario (Argentina) el campionat del món. El primer torn correspon al conjunt sènior femení –amb cinc representants– i al júnior masculí, amb sis. La setmana vinent entraran en escena el sènior masculí i el júnior femení. L'equip sènior femení, bronze en el darrer mundial, va apallissar ahir l'Índia 13-0 en el seu segon partit i acumula dues victòries després del 0-7 inicial contra Mèxic. El conjunt de Philippe Boudreault es jugarà avui el primer lloc contra la República Txeca, que també ha guanyat els dos partits. L'equip júnior masculí, per la seva banda, va debutar amb un triomf plàcid 1-8 contra Colòmbia i ahir al vespre va perdre contra França (1-4).

Sènior femení
Jana Cassi
Rubí Cent Patins
Jana Reventós
Tsunamis
Shauny Ortega
Tres Cantos
Alba Gonzalo
Silken Tucans
Marlen Beltran
Jujol
Resultats fins ara
Mèxic-Espanya
0-7
Espanya-Índia
13-0
Júnior masculí
Eloi Sin
Sant Andreu
Arnau Llausí
Sant Andreu
Sebastià Varela
Sant Andreu
Edu Requena
Rubí Cent Patins
Gerard Marturià
Tsunamis
Oriol Borrell
Tsunamis
Resultats fins ara
Colòmbia-Espanya
1-8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)